ArrangementerGastronomiske kalender

 

Zirkus Nemo Menu
fra 5/9-16/9-2017

fra kl.17.30

Hvid fisk Marchand de Vin

beurre blanc m. chalotteløg – svampe – fiskeglace.
Friskbagt brød

Vores Oksefavorit

serveres med hønsepolenta med beder,
fyldt squash m. stærke løg-bacon-tomat, brændt porre, pom. rissolles.
Sauce Diable

Variation af fynske blommer

kage – frugt – is.

2 retter kr. 295,00 pr. person
3 retter kr. 358,00 pr. person

Bordbestilling nødvendigt

Skovbakken inviterer til
vinøs vinaften i Bourgognes tegn…
Onsdag d. 4. oktober kl.18.30

Kom og mød Christophe Rochet fra Bourgogne-producenten
Doudet – Naudin sammen med den danske vinimportør Cissus.
Smagning af klassificerede vine til denne lækre menu.

1 gl. Crement de Bourgogne
m. solbærvingummi/kartoffel/tørret solbær

Rødtunge Marchand de vin
beurre blanc m. chalotteløg – svampe – fiskeglace.
Hjemmebagt brød.

Hane fra Bress
med brisler og kastanier – kvæder med rosmarin – bagte løg – kantareller
Smørpisket glace

Oste fra Bourgogne
m. citronmarmelade og blommekompot

Pris pr. Kuvert
Kr. 498,00
(incl. menu og vine)

 

Bindende tilmelding
Bordbestilling nødvendigt

 

 

 

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking