MenuBuffet

Buffetforslag 1

Lun Laksemuffin

  • med limesmør og bagte rodfrugter i tern
  • med frisk timian
  • (anrettet på tallerken)

Lille Quiche

  • med andelever og bacon, lune chips,
  • creme double og friteret capers.

Kalvecoulotte Millanaise

  • med Cannelloni med spinat og ricotta, masser af
    parmesan, friteret basilikum.

Tomatbraisseret Kalvekæbe med øl

  • med masser af løg og sprød kartoffel

Årstidens Salater

Indbagt Brie

  • serveres med blå druer og citronmarmelade

Friskbagt brød og smør

 

Pris pr. kuvert
(min. 20 kuverter)
338,00 kr

Buffetforslag 2

Andeleverterrine i dild

  • serveres med årstidens salataer i let dijon-dressing
  • med selleri og urt.Hjemmebagt brød
  • (anrettet på tallerken)

Let røget sprød Laksetoast

  • m. svampevinagrette, frisk brøndkarse, tørret løg
    samt store chips af løg

Langtidsstegt Kalvefilet

  • med honning og rosmarin, bagte løg og lille grøn souffle,
    pom. rösti. Sauce Madeira

Årstidens friske salater

Friteret ost Saison

  • med friteret persille, citronmarmelade og toast.

Gateau Marcel

  • med hjemmesyltet frugt
Pris pr. kuvert
(min. 20 kuverter)
375,00 kr

Buffetforslag 3

Bagt Torsk

  • serveres på en lækker risotto med foie gras
  • reduktion af eddike med kanel
  • samt friteret porre
  • (anrettet på tallerken)

Fasan i hvede

  • med spinat og selleri, brøndkarsecreme
    og sprød panchetta.

Friske salater

Sprød Svinebryst

  • med honning, græskarpuree & pom. pailles.

Oksemørbrad Wellington

  • indbagt oksemørbrad med spinat/tomat og svampe i butterdej
  • Hertil serveres fyldt tomat og dagens kartoffel samt sauce Espagnole

Franske oste

  • med frugt og oliven samt hjemmelavet
  • marmelade af citrusfrugter

Mazerin med årstidens bær

  • med Soft ice
Pris pr. kuvert
(min. 20 kuverter)
438,00 kr

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking