Buffet

Husk at vi også tilbyder brunch i Odense

Buffetforslag 1

Smørbagt Rødtunge

med svampe beurre blanc – friske urter.

Hjemmebagt brød

 (anrettet på tallerken)

 

Fynbo Skinke

hertil serveres lun spinat souffle og sprød chips

 

Rosastegte Tykstegsfilet

med paprika – salat af piment og bagte rødløg. Skysauce

 

Varmrøget Unghane

hertil rodfrugter saison med smør og timian – sprød kartoffel.

 

Årstidens salater

 

Blomme panna cotta

m. friskpisket fløde

 

Friskbagt brød og smør

Buffetforslag 2

Pandestegt Sandart

med ærter bonne-femme – chips af sagogryn – spinatolie & sauce Bechamel.
Friskbagt brød på Ølandshvede
(anrettet på tallerken)

 

Lille Skaldyrssalat

med årstidens fisk og salater.

 

Pocheret æg Florentine

med sauce Hollandaise

 

Rosastegt Kalvefilet

med pom. a la creme – bagte løg – friske grøntsager saison.

 

Årstidens friske salater

 

Ostebord

vores favoritter m. druer – radiser – syltede nødder – figenkompot

Buffetforslag 3

Dampet Pighvar

med asparges og kørvel sauce Hollandaise
Friskbagt brød på Ølandshvede
(anrettet på tallerken)

Hane og Trøffel i butterdej

med frisee salat med olie/eddike og frisk kørvel.

Sprød Krokette

med årstidens svampe – fynbo skinke og dijon dressing.

Kildegårdens Okseryg

m. braiseret porre – lille quiche med bacon/tomat – friteres chips af sagogryn.
Tomat/Whiskysauce

Årstidens Friske salater

Ostebord

med frugt og oliven samt hjemmelavet
marmelade af citrusfrugter

Tarte au Citron

med flødeskum