MenuEfterårsmenu 3

1 gl. Mousserende vin

Kold Hane Sauvignon

serveres i egen gelé – med meget persille og rodfrugt – tidens salat –
sennepsemulsion – korianderfrø – stærke urter – sprød kyllingeskind.
Friskbagt brød

Pilegårdens Gris

serveres sprød og saftig – lille crepe med brunkål – ovnbagte løg –
græskartærte – smørtilberedt grønkål – lille stegt kartoffel.
Kraftig skysauce.

Tarte au Citron

med citronflødeis – luftig vanilje – tørret sød citron – sprød tuille.

Vine ad libitum u. middagen

Isvand på bordene

Kaffe, te

Mulighed for strække-ben pause i Zoo indenfor Zoo´s normale åbningstider. 

Natmad:

Kartoffel/porresuppe
m. ristet bacon og purløg samt friskbagt brød

Pris pr. kuvert 675,00 kr

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement.

Tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,00.
Forret /dessert – bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad 2. gange
Bindende antal 6 dage før

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking