ArrangementerGastronomiske kalender

 

Skovbakkens´s 
Vildtaften
Fredag d. 19/10 & 2/11 
kl. 18.30-22.30

Lækker 4 retters vildtmenu
samt rødvinsbuffet ad libitum

 

Rådyrcappacio
m. bagte valnødder – valnøddeolie – timian – fuglegræs –
brændt løg – rubis the – vilde brombær

Brun Suppe af Hare
blommeolie – kantareller – stegt rug med andeconfit

Grågås
grønkål og rosenkål i smør, kvæder, gåselever med tørret ribs,
sukkerbrunede kartofler, rå waldorfsalat samt vildtflødesauce.

OsteSouffle
med dueglace – sprød parmesan – havtorn

Hassenøddeparfait
limesorbet – karmelchokolade – æblefløde og skum
guld og sølv.

 

Pris pr. person
Kr. 598,00

 

Bindende bordbestilling – begrænset antal pladser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking