Kvalifikationer

Lars Knudsen, født i Odense i 1962

Startede sin karrierer som kok på kom-igen-kro i en alder af 16 år som kokelev og afsluttede kokke uddannelsen på Kokkeskolen i Ålborg i 1982.

  • Udlært kok på kom-igen-kro
  • Udlært tjener på Vis-a-Vis i Billund ( Hotel Legoland idag)
  • Souschef på Falckhotellet i Hamburg
  • Kok på Grand Hotel Odense
  • Chef Tournant, Chef Saucie, Chef Rotisséur på Jasper Park Logde i Canada
  • Kok Næsbyhoved Skov Odense
  • Køkkenchef Scandic Hotel Odense
  • Køkkenchef Hotel Koldingfjord
  • Restauratør på Dronning Margrethe Hallen, Fredericia
  • Restauratør på Skovbakken Restaurant ZOO, Odense siden 1996
  • Volontør på restaurant ” The Fat Duck “, Bray v. Heston Blumenthal

i februar måned 2011.

Deltaget i følgende arrangementer/konkurrencer:

  • Arrangør af Danmarks Bagermester Forenings Konditor-konkurrence i Herning 1993
  • Arrangør og deltager på sukkerkursus af Edwal Notter 1993
  • Vundet guld i Danmarks Konditor forenings konkurrence i 1993
  • Holdkaptajn for Danish Culinary Team
  • Deltaget i EXPO GAST i Luxenburg og vandt guld og sølv
  • Deltaget i IKA med KF- Danmark
  • Vundet guld til Nordisk Mesterskab i Finland med KF-Danmark 1993
  • Deltaget i FCEE`s fiskekonkurrence i Ålborg

Birgit Knudsen, født i Odense i 1964

Startede sin karrierer som tjener og kok på Næsbyhoved Skov i en alder af 17 år og afsluttede kokke uddannelsen på Kokkeskolen i Ålborg i 1986.

  • Udlært tjener på Næsbyhoved Skov i 1983
  • Udlært kok på Næsbyhoved Skov i 1986
  • Konferencechef på Scandic Hotel Odense
  • Konferencechef på Hotel Koldingfjord
  • Salg og Konferencekoordinator på Torvehallerne i Vejle
  • Salgskoordinator på Dronning Margrethe Hallen, Fredericia
  • Konferencekoordinator på Odense Congress Center