Gastronomiske kalender

Julemenu 2019

Peberbagt Torsk

m. zukinni – ristet svampe – sprød lakseskind
Sauce Hollandaise samt friskbagt brød

Oksetournedos

anrettes på crouton i smør – lille krokette m. hane og jordskokker
smeltet oksesky – krustade m. rødbeder samt kartoffelmedaljon.

Hjemmesyltet pære

med kirsebærgele – florentiner – mørk chokolade
is med ris og amerenakirsebær

Bordbestilling nødvendigt……..

 

Hent-selv-Nytårsmenu
d. 31. december 2019

afhentes mellem 14.30-16.00

Olivenbagt Torsk

i cremet græskar med brunet smør – porre frit 
og grønkålschips

Sprængt gås i Aligote

andekråser – vintersalat – capers emulsion – croutons

Pandestegt Medaljon af Kalvefilet

 bolsjebeder m. timian – kartoffelpandekager m. grønt – friteret bredbladet persille.
Flødecreme med kantareller 

Orangekage

med chokoladebund – kvædegelé – cremet vaniljecreme – 

glaseret med nytårspynt  –  creme anglaise

Sådan gør De:

Ring/mail bestillingen på tlf. 66 12 11 77  / mail@skov-bakken.dk

eller brug kontaktformularen på hjemmesiden.