Julemenu 2019
Peberbagt Torsk
m. zukinni – ristet svampe – sprød lakseskind
Sauce Hollandaise samt friskbagt brød
Oksetournedos
anrettes på crouton i smør – lille krokette m. hane og jordskokker
smeltet oksesky – krustade m. rødbeder samt kartoffelmedaljon.
Hjemmesyltet pære
med kirsebærgele – florentiner – mørk chokolade
is med ris og amerenakirsebær
Bordbestilling nødvendigt……..
Hent-selv-Nytårsmenu
d. 31. december 2019
afhentes mellem 14.30-16.00
Olivenbagt Torsk
i cremet græskar med brunet smør – porre frit
og grønkålschips
Sprængt gås i Aligote
andekråser – vintersalat – capers emulsion – croutons
Pandestegt Medaljon af Kalvefilet
bolsjebeder m. timian – kartoffelpandekager m. grønt – friteret bredbladet persille.
Flødecreme med kantareller
Orangekage
med chokoladebund – kvædegelé – cremet vaniljecreme –
glaseret med nytårspynt – creme anglaise
Sådan gør De:
Ring/mail bestillingen på tlf. 66 12 11 77 / mail@skov-bakken.dk
eller brug kontaktformularen på hjemmesiden.