MenuJulebuffet 2018

  Julebuffet 2018
kl.18.30-01.00
30/11 – 1/12 – 7/12-14/12

Hvide og røde sild
m. karrysalat og friskbagt rugbrød.

Dild-gravad laks med fennikel og hvid peber
samt en hjemmelavet senneps-dressing.

Æg og rejer m. mayonnaise og frisk dild

Lun fiskefilet á la orly
m. tomatsauce, citron og persille frits.

Tarteletter med høns i asparges

Lun æbleflæsk

Lun Leverpostej
m. bacon og ristede champignon.

Skovbakkens hjemmelavede persillesylte
m. vintersalat og dijon emulsion og capers

Rosastegt kalvetyksteg
med bagte løg og ristede abrikoser, frisk timian, brasede kartofler
Skysauce

Medister
m. grønlangkål og brunede kartofler.

Ribbensteg
m. rødkål, surt samt appelsin.

Franske oste
m. div. Garniture

Ris á la mande
m. lun kirsebærsauce.

Kaffe,te og julesødt

Fri øl-vand-vin til kl.01.00

Kr. 689,00

Bindende antal senest 4 uger før!

 

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking