MenuSelskabsmenu 1

1 gl. Prosecco, Rocca dei Forti, Italien

Confit af Grågås

selleripuree – rødkålssirup – sprød rodfrugt –
grønkål i smør og sprød bacon – croutons. Friskbagt brød

Rosastegt Okseculotte

serveres med stegte gulerødder m. persille – årstidens svampe
rødbeder med peberrod – bagt pom. Macaire -Demi glace

Vaniljeparfait

med gele af hyldebær – hyldebærglace – havtorn – mørk chokolade

Vine ad libitum u. middagen

Isvand på bordene

Kaffe, te

Mulighed for strække-ben pause i Zoo indenfor Zoo´s normale åbningstider. 

Natmad:

Gullaschsuppe m. friskbagt brød 

 

 

Pris pr. kuvert 699,00 kr

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement.

Tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,00.
Forret /dessert – bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad 2. gange
Bindende antal 6 dage før

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking