Menu4 retters Efterår/Vintermenu

1 gl. Prosecco, Rocca dei Forti, Italien

 

 

Rødtunge Marchand de Vins

vores sauce marchand de vin – hvidvin – chalotteløg – smør.
Friskbagt brød med maltsirup

Jordskokke Cappuccino

med sprød toast – jordskokkechips – mælkeskum

Flødebraiseret Gråandebryst

med ribskogte kvæder – grønkål i smør –
rå waldorfsalat a part – porre frites – sukkerbrunede kartofler.
Vildtflødesauce

Hasselnødde Mazerin

vaniljecreme – limesorbet – hasselnøddeflødeis

Vine ad libitum u. middagen

Isvand på bordene

Kaffe, te

Mulighed for strække-ben pause i Zoo indenfor Zoo´s normale åbningstider. 

Natmad:

Lille Valnøddepaté i butterdej
m. syltede blommer – fynske æbler i fedt og timian – sennepsemulsion m. estragon
kompot af kantareller og rødbeder – rugchips
 Hjemmebagt brød

 

Pris pr. kuvert 835,00 kr

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement.

Tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,00.
Alle retter i menuen – bliver tallerkenanrettet.
Bindende antal 6 dage før

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking