Selskabsmenu 2

 

 Menu 2

Velkomstdrink:

1 gl.  Charles Bailly – Blanc de Blanc – Nuits St.Georges

 

Stegt hel gulerod

 ramsløg emulsion – Røget Hellefisk – sprød hvede – blandede urter
brændt porre – Friskbagt brød

 

Medaljon af dansk Limousine

maltsirup – syltet løg – bagt pom. puree – lun grøntsagsragout – persilleflager.
Sauce Espagnole

 

Hvid Chokoladefondant

på hvid coulisse – verbena olie – syltede røde/grønne jordbær – mørk chokolade.
Soft ice.

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

Kaffe,te

 

 Natmad:

Madpandekage gratineret med Gruyere ost – hertil lækker salat.

 

Baseret på et 7 timers arrangement –
tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-
Bindende antal 6 dage før.