Efterårsmenu

Velkomstdrink:

1 gl. Procceco

 

 Saltbagt Laks
serveres på persillesky, persilleolie, hjemmelavede store chips –
Friskbagt brød af Ølandshvede

 

Dådyrkølle fra Romsø
med ristede chalotteløg og abrikoser – svampesouffle – persille frites –
pom. rissolles – Vildtflødesauce.


Lun Vaniljesouffle
m. lun blommesauce og soft ice.

 

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

Kaffe,te

 

Natmad:

Kartoffel/porresuppe
m. ristet bacon og purløg. Hjemmebagt brød

 

Kr. 748,00 pr. person
Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-

tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-

Forret/dessert bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad serveres 2 gange.

Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)