Selskabsmenu 3 august-sepember

Velkomstdrink:

Côte Mas Cremant de Limoux Rosé Brut, Les Domaines Paul Mas, Limoux

 

Aspargestatar
 kørvel og hummer – sprøde selleriblade – hjemmelavet coral –
sauce Hollandaise på brunet smør.
Friskbagt brød på Ølandshvede

Saltet lammebov i Søsalat
sprøde urter m. tørret eddike – emulsion m. soya – japansk ostekage – frisk rosmarin.
Friskbagt brød

Oksetournedos Estragon
rødbedeglacering – friske rødbeder – gulerod – peberrod i chiffon – stegt kartoffel.
Sauce Demi-glace med estragon

Rød Bisquit med ”Hibiscus ”
let mazerin – vaniljecreme – røde stikkelsbær – juice af rødkål – solbærsorbet

 

 Special udvalgte vine ad libitum u. middagen
isvand

 

Kaffe,te og sødt

 

Natmad:

Pirogger med fasan og knoldselleri – årstidens salat og persillepesto.

 

Kr. 1150,00 pr. person
Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-

tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-

Alle retter bliver tallerkenserveret.

Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)