Efterårsmenu

Velkomstdrink

1 gl. Mousserende vin

Saltbagt Laks

serveres på persillesky, persilleolie, hjemmelavede
butikchips Friskbagt brød af Ølandshvede

Dådyrkølle fra Romsø

med ristede chalotteløg og abrikoser – svampesouffle – persille frites –
pom. rissolles – Vildtflødesauce.

Vaniljesouffle

m. lun blommesauce og soft ice.

Vine ad libitum u. middagen

Isvand på bordene

Kaffe, te

Mulighed for strække-ben pause i Zoo indenfor Zoo’s normale åbningstider. 

natmad:

Kartoffel / porresuppe
m. ristet bacon, purløg samt friskbagt brød

Ovennævnte  arrangement er baseret på et 7 timers arrangement.

Tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,00.
Forret / dessert – bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad 2. gange
Bindende antal 6 dage før