Velkomstdrink:
Côte Mas Cremant de Limoux Rosé Brut, Les Domaines Paul Mas, Limoux
Aspargestatar
kørvel og hummer – sprøde selleriblade – hjemmelavet coral –
sauce Hollandaise på brunet smør.
Friskbagt brød på Ølandshvede
Saltet lammebov i Søsalat
sprøde urter m. tørret eddike – emulsion m. soya – japansk ostekage – frisk rosmarin.
Friskbagt brød
Oksetournedos Estragon
rødbedeglacering – friske rødbeder – gulerod – peberrod i chiffon – stegt kartoffel.
Sauce Demi-glace med estragon
Rød Bisquit med ”Hibiscus ”
let mazerin – vaniljecreme – røde stikkelsbær – juice af rødkål – solbærsorbet
Special udvalgte vine ad libitum u. middagen
isvand
Kaffe,te og sødt
Natmad:
Pirogger med fasan og knoldselleri – årstidens salat og persillepesto.
Kr. 1150,00 pr. person
Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-
tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-
Alle retter bliver tallerkenserveret.
Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)