SelskabsmenuForår/Sommermenu – 4 retter

1 gl. Prosecco, Rocca dei Forti, Italien

 

Rødtunge Sur le Plat

på fond og citrus – smør – vores urter – fleuron – sprød lakseskind.
Friskbagt brød 

Æg en Cocotte Josephine

med svampe og sauce supreme

Dådyrfilet Baden-Baden

med ristet pære – bønner i svøb – sprød kartoffel – sauce Poivre.

Creme Renversee

abrikossorbet – den gode fløde – chokolade – karamelsauce

Vine ad libitum u. middagen

Isvand på bordene

Kaffe, te

Mulighed for strække-ben pause i Zoo indenfor Zoo´s normale åbningstider. 

Natmad:

Quiche Lorraine
m. kartofler – bacon – porre – salat
Hjemmebagt brød

 

Pris pr. kuvert 848,00 kr

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement.

Tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,00.
Alle retter i menuen – bliver tallerkenanrettet.
Bindende antal 6 dage før

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking