Forårsmenu 2

Velkomstdrink:

1 gl. Procceco

 

Pandekage Ficelle

med hane – engelsk selleri – rosa grape – persillepesto – salat.
Friskbagt brød

 

Oksecoulotte

Grill tomat m. duxelles – bønner i svøb – ristede svampe – brøndkarse –
pom. paille & pom. rissoles. Sauce Bearnaise

 

Chokoladelinse

m. cloc orange i glasur – rabarbersorbet – rabarber i druesukker og grenadine
marengsgarniturer.

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

 

Kaffe,te

 

Natmad:

Quiche Lorraine m. kartofler/ bacon/løg – salat og friskbagt brød

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-
tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-
Forret/dessert bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad serveres 2 gange.
Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)