Julemenu 2020

Velkomstdrink:

1 gl. varm æblegrog m. vores krydderier og calvados
(kan evt serveres v. pingvinerne mod tillæg)

 


Laks Mille Feuille

 m. grønkål – kerteminde røg – friteret søl
Flødeveloute m. blåmuslinger og fennikel

 

Rosastegt andebryst

chiffonade af rødkål med solbær –
lille kartoffelkrokette – grilleret pærer –
Kraftig andesky

Mandel/orangelinse

m. kirsebærsorbet – rød marengs – amarenagelé
sne – mørk chokolade

Hertil serveres en dejlig vinmenu
isvand

 

Kaffe,te

 

 

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-
tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-
Forret/dessert bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad serveres 2 gange.
Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)