Julebuffet 2020

Juleanretning fredag & lørdage
kl.17.30-22.00


Hvide og røde sild m. karrysalat og friskbagt rugbrød.

Dild-gravad laks med fennikel og hvid peber
Lun fiskefilet á la orly
m. tomatsauce, citron og persille frits.
Tarteletter med høns i asparges
Lun æbleflæsk m. saltet røget flæsk og bacon
Lun Leverpostej m. bacon og ristede champignon
Frikadeller m. kold kartoffelsalat og rødbeder
Rosastegt Andebryst m. pom. paille,
stegte abrikoser og løg – andesky
Medister m. grønlangkål og brunede kartofler.
Ribbensteg m. rødkål, surt samt appelsin.
Danske oste m. div. Garniture
Ris á la mande m. lun kirsebærsauce. 

I disse Covid-19 tider kan vi også tilbyde
årets firmajulefrokoster til frokost – evt. kombineret med en rundvisning i Odense ZOO


(bindende antal 6 dage før)