Forårsmenu 3

Velkomstdrink:

1 gl. Procceco

 

Fynsk Spegeskinke

med friske asparges – butterdej – kørvelsalat – brændt porrer – revet citron
Sauce Hollandaise.
Friskbagt brød

 

Sprængt andebryst

serveres med urter Jardinere i tartelet – nye kartofler – sprød persille.
Mild flødepeberrodssauce

 

Creme Brûlée

m. vaniljeis – syrlig sprød garniture

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

 

Kaffe,te

 

Natmad:

Frikadeller med kold kartoffelsalat – rødbeder – brød

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-
tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-
Forret/dessert bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad serveres 2 gange.
Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)