Forårsmenu

Velkomstdrink:

1 gl. Procceco

 

Laks i sesam

på sprød sokkel af brødcrouton – friske salater – hjemmelavede chips– rogn –
fennikelolie og fennikel i lime
Friskbagt brød

 

Helstegt Kalvefilet

lille squash med rødbederemoulade – svampebrioche – gulerødder fra panden i paprika –
kartoffellinse. Kalvesky med chalotteløg og Marsala

 

Parfait af røde bær

på coulisse af friske bær – chokoladedekoration – mynte – sprød tuille

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

 

Kaffe,te

 

Natmad:

Croissanter m. hønsesalat – friske salater

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-
tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-
Forret/dessert bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad serveres 2 gange.
Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)