Julebuffet 2019

  Julebuffet 2019
kl.18.30-01.00
22/11 – 29/11 – 6/12 – 7/12 – 13/12-14/12

Hvide og røde sild
m. karrysalat og friskbagt rugbrød.

Dild-gravad laks med fennikel og hvid peber
samt en hjemmelavet senneps-dressing.

Lun fiskefilet á la orly
m. tomatsauce, citron og persille frits.

Tarteletter med høns i asparges

Lun æbleflæsk
m. saltet røget flæsk og bacon

Lun Leverpostej
m. bacon og ristede champignon med aiser
Frikadeller
m. kold kartoffelsalat og rødbeder

Blodpølse
m. sirup og sukker

Rosastegt Andebryst
med bagte løg og ristede abrikoser, pom. paille
Sauce Bigarade

Medister
m. grønlangkål og brunede kartofler.

Ribbensteg
m. rødkål, surt samt appelsin.

Danske oste
m. div. Garniture

Ris á la mande
m. lun kirsebærsauce.

Kaffe,te 

Fri øl-vand-vin til kl.01.00

Kr. 689,00

Bindende antal senest 4 uger før!