Brasserie i Odense

Tag på brasserie i Odense enten torsdag eller fredag aften

Restaurant Skovbakken har længe været en selskabsrestaurant, og har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, men nu er tiden inde til en ny udfordring. Fra marts 2015 bliver Brasserie Skovbakken indviet, som vil holde åbent torsdage og fredage.

Hvis du har lyst til en aften fyldt med lækker mad, gode vine, god betjening og masser af traditioner, så bør du lægge vejen forbi vores brasserie i Odense. Vi tilbyder en tre-retters menu, der skiftes hver tredje uge.

Beliggenheden er fantastisk, lige midt i Odense centrum med Zoo lige ved siden af. Udover at man kan holde bryllup, barnedåb i Odense, fødselsdag, konfirmation og meget mere på Skovbakken, så kan man nu også invitere hele familien på brasserie i Odense til en anderledes og spændende aften.

Brasserie i Odense, en gourmetoplevelse og en rejse i tiden

Historisk set har brasseriet tradition for at servere lidt dyrere retter end der for eksempel bliver i en bistro, så der venter dem, der besøger dette brasserie i Odense lidt af en gourmetoplevelse.

De var spisesteder for middel og overklassen, og man kom her både for at se og blive set, ikke blot for at spise. Denne unikke stemning kan du nu opleve på brasserie i Odense.

Desuden kan man på et brasserie normalt finde en fast menu, hvide due og fagudlærte ansatte.

Der er et stort udvalg af drikkevarer, både øl, vin og spiritus, da ordet direkte oversat fra fransk betyder “bryggeri”.