a la carte kort

Menuerne nedenfor skal bestilles på forhånd

 

 

Julemenu
1 gl. æblegrog m. vores krydderier og calvados

Laks Mille Feuille
 m. grønkål – kerteminde røg – friteret søl
Flødeveloute m. blåmuslinger og fennikel

Rosastegt andebryst

chiffonade af rødkål med solbær –
lille kartoffelkrokette – grilleret pærer –
Kraftig andesky

Mandel/orangelinse
m. kirsebærsorbet – rød marengs – amarenagelé
sne – mørk chokolade

Incl.  en dejlig vinmenu

Kaffe,te

Kr. 699,00 pr. person

Juleanretning
serveret v. bordet
kl.17.00-22.00

Hvide og røde sild m. karrysalat og friskbagt rugbrød.
Dild-gravad laks med fennikel og hvid peber
Lun fiskefilet á la orly
m. tomatsauce, citron og persille frits.
Tarteletter med høns i asparges
Lun æbleflæsk m. saltet røget flæsk og bacon
Lun Leverpostej m. bacon og ristede champignon
Frikadeller m. kold kartoffelsalat og rødbeder
Rosastegt Andebryst m. pom. paille,
stegte abrikoser og løg – andesky
Medister m. grønlangkål og brunede kartofler.
Ribbensteg m. rødkål, surt samt appelsin.
Danske oste m. div. Garniture
Ris á la mande m. lun kirsebærsauce.

Kr. 398,00 pr. person

Bordbestilling nødvendigt – min. 3 dage før til ovennævnte menuer