Buffetforslag 1

Rødtunge ” Cardinale”

med laks og krebs samt trøffelolie

 (anrettet på tallerken)

Fynbo Skinke

hertil serveres røget blomkål – crouton og persille emulsion

Rosastegte Kalvecoulotte a la Millanaise

med tunge – Linguine pasta – parmasan – tomatsky

Dådyr Noisetter

hakket dådyr – svampecreme – sprød kartoffel

Årstidens salater

Tarte au Citron

m. friskpisket fløde

 

Friskbagt brød og smør

Buffetforslag 2

Hellefisk Tærte

serveres med ristede artiskokker – linser / hvidløg – rucola – friske asparges
(anrettet på tallerken)

Kammuslinger i hvidvinscreme

med søde rodfrugter – tørrede kantareller – friskbagt brød.

Sprængt And

i Riesling med spinat – grøn emulsion
Årstidens friske salater

Kalvefilet ” Boulangere”

m. ovnbagte løg og kartofler – sennepssky med persille

Ostebord

vores favoritter m. druer – radiser – syltede nødder – figenkompot

Buffetforslag 3

Bagt Torsk

serveres på en lækker risotto med foie gras
reduktion af eddike med kanel
samt friteret porre
(anrettet på tallerken)

Fasan i hvede

med spinat og selleri, brøndkarsecreme
og sprød panchetta.

Friske salater

Sprød Svinebryst

med honning, græskarpuree & pom. pailles.

Oksemørbrad Wellington

indbagt oksemørbrad med spinat/tomat og svampe i butterdej
Hertil serveres fyldt tomat og dagens kartoffel samt sauce Espagnole

Franske oste

med frugt og oliven samt hjemmelavet
marmelade af citrusfrugter

Mazerin med årstidens bær

med Soft ice