Buffetforslag 1
Lun Laksemuffin
- med limesmør og bagte rodfrugter i tern
- med frisk timian
- (anrettet på tallerken)
Lille Quiche
- med andelever og bacon, lune chips,
- creme double og friteret capers.
Kalvecoulotte Millanaise
- med Cannelloni med spinat og ricotta, masser af
parmesan, friteret basilikum.
Tomatbraisseret Kalvekæbe med øl
- med masser af løg og sprød kartoffel
Årstidens Salater
Indbagt Brie
- serveres med blå druer og citronmarmelade
Friskbagt brød og smør
Pris pr. kuvert (min. 20 kuverter) |
338,00 kr |
Buffetforslag 2
Andeleverterrine i dild
- serveres med årstidens salataer i let dijon-dressing
- med selleri og urt.Hjemmebagt brød
- (anrettet på tallerken)
Let røget sprød Laksetoast
- m. svampevinagrette, frisk brøndkarse, tørret løg
samt store chips af løg
Langtidsstegt Kalvefilet
- med honning og rosmarin, bagte løg og lille grøn souffle,
pom. rösti. Sauce Madeira
Årstidens friske salater
Friteret ost Saison
- med friteret persille, citronmarmelade og toast.
Gateau Marcel
- med hjemmesyltet frugt
Pris pr. kuvert (min. 20 kuverter) |
375,00 kr |
Buffetforslag 3
Bagt Torsk
- serveres på en lækker risotto med foie gras
- reduktion af eddike med kanel
- samt friteret porre
- (anrettet på tallerken)
Fasan i hvede
- med spinat og selleri, brøndkarsecreme
og sprød panchetta.
Friske salater
Sprød Svinebryst
- med honning, græskarpuree & pom. pailles.
Oksemørbrad Wellington
- indbagt oksemørbrad med spinat/tomat og svampe i butterdej
- Hertil serveres fyldt tomat og dagens kartoffel samt sauce Espagnole
Franske oste
- med frugt og oliven samt hjemmelavet
- marmelade af citrusfrugter
Mazerin med årstidens bær
- med Soft ice
Pris pr. kuvert (min. 20 kuverter) |
438,00 kr |