Husk at vi også tilbyder brunch i Odense
Buffetforslag 1
Rødtunge ” Cardinale”
med laks og krebs samt trøffelolie
(anrettet på tallerken)
Fynbo Skinke
hertil serveres røget blomkål – crouton og persille emulsion
Rosastegte Kalvecoulotte a la Millanaise
med tunge – Linguine pasta – parmasan – tomatsky
Dådyr Noisetter
hakket dådyr – svampecreme – sprød kartoffel
Årstidens salater
Tarte au Citron
m. friskpisket fløde
Friskbagt brød og smør
Buffetforslag 2
Hellefisk Tærte
serveres med ristede artiskokker – linser / hvidløg – rucola – friske asparges
(anrettet på tallerken)
Kammuslinger i hvidvinscreme
med søde rodfrugter – tørrede kantareller – friskbagt brød.
Sprængt And
i Riesling med spinat – grøn emulsion
Årstidens friske salater
Kalvefilet ” Boulangere”
m. ovnbagte løg og kartofler – sennepssky med persille
Ostebord
vores favoritter m. druer – radiser – syltede nødder – figenkompot
Buffetforslag 3
Bagt Torsk
serveres på en lækker risotto med foie gras
reduktion af eddike med kanel
samt friteret porre
(anrettet på tallerken)
Fasan i hvede
med spinat og selleri, brøndkarsecreme
og sprød panchetta.
Friske salater
Sprød Svinebryst
med honning, græskarpuree & pom. pailles.
Oksemørbrad Wellington
indbagt oksemørbrad med spinat/tomat og svampe i butterdej
Hertil serveres fyldt tomat og dagens kartoffel samt sauce Espagnole
Franske oste
med frugt og oliven samt hjemmelavet
marmelade af citrusfrugter
Mazerin med årstidens bær
med Soft ice