Bryllupsmenu

Velkomstdrink:

1 gl. Crement d´Alsace


Hummersalat

med jernurt emulsion – selleri i citron – chips – papaya – bronze fennikel
sommertrøfler. Hjemmebagt brød.

Sprød Perlehøne

purløgs boullion – persilleolie – græskarmousse – friteret purløg.
Friskbagt brød
 

Oksetournedos

ristet marv – svampe i crepe – lille gulerod – nye rødbeder – kartoffelkage.
Sauce Poivre

Mandel Linse

serveret med alle de friske bær – vaniljeis – chokolade – coulisse.

Husets vin ad libitum u.middagen – isvand

 

Kaffe, te og sødt

 

Natmad:

Fynboskinke
aspargessalat – spinatsalat m. hakket æg og olie/eddie – sprøde croutons

Arrangementet er baseret på et 8 timers arrangement – fra 18-02.00 – såfremt der ønskes tidligere ankomst – eller 1 times dans mere – kan dette tilkøbes.