Bryllupsmenu

Velkomstdrink:

1 gl. Crement d´Alsace

 

Marineret rimmet hvid fisk

med urte emulsion – frisk fennikel – bronze fennikel – croûtons – fennikel æg
Hjemmebagt brød.

 

Sprød Perlehøne

purløgs boullion med god smør – purløgschips – friteret purløg.
Friskbagt brød

 

Medaljon af Kalvefilet

i syrlig æble – brunoise af æble og kartoffel – asparges – nye gulerødder – brøndkarse.
Kalveglace

Jordbær Fragelité

jordbær marengs – lille linse med jordbær– jordbærgele – røde garniturer

Husets vin ad libitum u.middagen – isvand

Kaffe, te og sødt

natmad:

Fynboskinke
cremet aspargessalat – salat af spinat m. kogte æg og bacon – friskbagt brød

Arrangementet er baseret på et 8 timers arrangement – fra 18-02.00 – såfremt der ønskes tidligere ankomst – eller 1 times dans mere – kan dette tilkøbes.