Velkomstdrink:
1 gl. Crement d´Alsace
Marineret rimmet hvid fisk
med urte emulsion – frisk fennikel – bronze fennikel – croûtons – fennikel æg
Hjemmebagt brød.
Sprød Perlehøne
purløgs boullion med god smør – purløgschips – friteret purløg.
Friskbagt brød
Medaljon af Kalvefilet
i syrlig æble – brunoise af æble og kartoffel – asparges – nye gulerødder – brøndkarse.
Kalveglace
Jordbær Fragelité
jordbær marengs – lille linse med jordbær– jordbærgele – røde garniturer
Husets vin ad libitum u.middagen – isvand
Kaffe, te og sødt
natmad:
Fynboskinke
cremet aspargessalat – salat af spinat m. kogte æg og bacon – friskbagt brød
Arrangementet er baseret på et 8 timers arrangement – fra 18-02.00 – såfremt der ønskes
tidligere ankomst – eller 1 times dans mere – kan dette tilkøbes.