Skovbakkens
Efterårsmenu 2022
Velkomstdrink:
1 gl. Mousserende vin
Saltbagt Laks
serveres på persillesky, persilleolie, hjemmelavede store chips –
Friskbagt brød af Ølandshvede
Dådyrkølle
med ristede chalotteløg og abrikoser – svampesouffle – persille frites –
pom. rissolles – Vildtflødesauce.
Lun Vaniljesouffle
m. lun blommesauce og soft ice.
Husets vine ad libitum u. middagen
isvand
Kaffe,te
Natmad:
Ungarsk Gullashsuppe
m. hjemmebagt brød
Kr. 785,00 pr. person
Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-
tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-
Forret/dessert bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad serveres 2 gange.
Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)