Restaurant Skovbakken - gourmet Restaurant i Odense

Selskabsmenu

Efterår/vinter Menu 2

Skovbakkens
Efterårsmenu 2024

 Velkomstdrink:
1 gl. Mousserende vin

Saltbagt Laks
serveres på persillesky, persilleolie, hjemmelavede store chips –
Friskbagt brød af Ølandshvede

Dådyrkølle
med ristede chalotteløg og abrikoser – svampesouffle – persille frites –
pom. rissolles – Vildtflødesauce.

Lun Vaniljesouffle
m. lun blommesauce og soft ice.

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

Kaffe,te

 Kr. 825,00 pr. person
Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-

tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-

Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)