Festlokaler Odense

Festlokaler i Odense til alle slags anledninger


Festlokaler Odense med fokus på service og kvalitet

På Skovbakken kan du finde festlokaler på Fyn til enhver anledning. Den fantastiske beliggenhed i centrum af Odense, ved siden af Zoo, gør det attraktivt at leje selvskabslokaler i Odense hos os.

Vi er en selskabsrestaurant med stort fokus på kvalitet, og kan tilbyde vores gæster alt lige fra det klassiske køkken til det mere kreative og fransk inspirerede køkken. Plus en lækker brunch i Odense

Der bruges så mange råvarer som muligt fra det fynske, og mange af vores leverandører er lokale.

Vi sætter en ære i at lave et unikt og godt stykke håndværk, og vil gøre alt for at gøre din fest uforglemmelig, når du lejer festlokaler på Fyn hos os.

Skovbakken står for det hele, når du bestiller dine festlokaler i Odense


Festlokaler Fyn – Vi tager hånd om dit arrangement

Når du vælger at leje festlokaler i Odense hos restaurant Skovbakken, står vi for både maden, borddækningen, menusammensætningen, valg af vin, blomsterdekorationer og farver.

For at nævne et udvalg af det, vi tilbyder vores gæster, så findes der menuer til bryllupper, sæsonbetingede menuer, til konfirmation, buffet, barnedåbs- brunch i Odense samt påske- og pinsebrunch.

Desuden tages der hensyn til vegetarer, veganere, allergikere, diabetes, osv. Vi kan også sagtens arrangere at lave små specielle retter efter ønske, når du vælger at leje dit festlokale på Fyn hos os.

Kontakt os i dag angående din fest.