Firmaarrangementer & firmafest Odense

Hold den perfekte firmafest eller firmaarrangementer i Odense

Firmaarrangementer Odense for alle på Skovbakken

Datoen for dette års firmafest eller firmaarrangementer i Odense nærmer sig, men I har stadig ikke besluttet, hvor I skal tage hen. Hvorfor ikke holde dette års firmafest i Odense på Skovbakken?

Her kan man nyde smukke omgivelser, lyse lokaler, stuklofter og en uovertruffen beliggenhed lige ved siden af zoologisk have. Eventuelt kan man kombinere de to ting, og lave en udflugt til Zoo i forbindelse med firmafesten eller firmaarrangementet i Odense.

Mulighederne er mange, men vi står klar til at hjælpe med det hele, lige fra borddækning til valg af menu. På Skovbakken tilbyder vi klassiske menuer, men også nogle mere eksperimenterende fra især det franske køkken, og vi går op i at alt er af den højeste kvalitet, fremstillet af friske råvarer og fra lokale leverandører.

Møde, firmafest eller firmaarrangement i Odense?

Firmafest Odense med glade og tilfredse medarbejdere

Det er ikke kun ved årets firmafest eller firmaarrangementer i Odense, at man kan besøge Restaurant Skovbakken. Vi tilbyder også leje af mødelokaler i Odense, hvor I kan holde møde i fred og ro i hyggelige omgivelser både om morgenen eller senere på dagen.

Det kan også være, at I gerne vil have et lokale til at benytte i forbindelse med et event, der varer hele dagen, hvilket naturligvis også kan lade sig gøre.

Mødeopdækningen inkluderer en menu, der passer til tidspunktet. Skovbakken er ideel både når det kommer til møde, firmafest eller firmaarrangementer i Odense.

Kontakt os i dag angående din fest.