Gourmet restaurant

Den bedst beliggende gourmet restaurant i Odense

Odense er Danmarks tredjestørste by, og i centrum kan man finde mange forskellige muligheder, når man gerne vil spise ude. Der findes f.eks. mange cafeer i midtbyen. Men hvad hvis man befinder sig i centrum, og gerne vil have en oplevelse udover det sædvanlige?

Så bør man lægge vejen forbi den hyggeligste gourmet restaurant i Odense, Skovbakken. Restaurantens smukke og stilfulde indretning gør den tiltalende for både unge og ældre, og man kan nyde retter af en høj kvalitet i de lyse lokaler med stuklofter.

Den centrale beliggenhed gør denne gourmet restaurant i Odense ekstra tiltalende, da man i løbet af få minutter kan være ved indgangen til Zoo, eller hvis man ønsker at fortsætte ud i byen efter et måltid hos os.

Fra gourmet restaurant i Odense til Zoo

H.C. Andersens hjemby er fyldt med historie, og denne gourmet restaurant i Odense er ingen undtagelse. Restauranten blev bygget i slutningen af 1800-tallet, og var et samlingssted for middelklassen og overklassen i Odense.

Udover at være et yndet sted at nyde et godt måltid, så blev der her arrangeret selskaber, jazzkoncerter, fester, m.m. Den oprindelige ejer, Christian Jensen, var samtidig grundlæggeren af Zoo, da han havde en stor passion for dyr. I 1930 slog Odense Dyrehave, som den hed på dette tidspunkt, dørene op for besøgende, og den er med tiden vokset betydeligt.

I dag er der stadig stærke relationer mellem denne gourmet restaurant i Odense og zoologisk have.