Lars Knudsen, født i Odense i 1962
Startede sin karrierer som kok på kom-igen-kro i en alder af 16 år som kokelev og afsluttede kokke uddannelsen på Kokkeskolen i Ålborg i 1982.
- Udlært kok på kom-igen-kro
- Udlært tjener på Vis-a-Vis i Billund ( Hotel Legoland idag)
- Souschef på Falckhotellet i Hamburg
- Kok på Grand Hotel Odense
- Chef Tournant, Chef Saucie, Chef Rotisséur på Jasper Park Logde i Canada
- Kok Næsbyhoved Skov Odense
- Køkkenchef Scandic Hotel Odense
- Køkkenchef Hotel Koldingfjord
- Restauratør på Dronning Margrethe Hallen, Fredericia
- Restauratør på Skovbakken Restaurant ZOO, Odense siden 1996
- Volontør på restaurant ” The Fat Duck “, Bray v. Heston Blumenthal
i februar måned 2011.
Deltaget i følgende arrangementer/konkurrencer:
- Arrangør af Danmarks Bagermester Forenings Konditor-konkurrence i Herning 1993
- Arrangør og deltager på sukkerkursus af Edwal Notter 1993
- Vundet guld i Danmarks Konditor forenings konkurrence i 1993
- Holdkaptajn for Danish Culinary Team
- Deltaget i EXPO GAST i Luxenburg og vandt guld og sølv
- Deltaget i IKA med KF- Danmark
- Vundet guld til Nordisk Mesterskab i Finland med KF-Danmark 1993
- Deltaget i FCEE`s fiskekonkurrence i Ålborg
Birgit Knudsen, født i Odense i 1964
Startede sin karrierer som tjener og kok på Næsbyhoved Skov i en alder af 17 år og afsluttede kokke uddannelsen på Kokkeskolen i Ålborg i 1986.
- Udlært tjener på Næsbyhoved Skov i 1983
- Udlært kok på Næsbyhoved Skov i 1986
- Konferencechef på Scandic Hotel Odense
- Konferencechef på Hotel Koldingfjord
- Salg og Konferencekoordinator på Torvehallerne i Vejle
- Salgskoordinator på Dronning Margrethe Hallen, Fredericia
- Konferencekoordinator på Odense Congress Center