Selskabslokaler Odense

Selskabslokaler i Odense med tradition

Hold selskabet i selskabslokaler i Odense

Selskabslokaler Odense med den rette stemning

Udover at være en anerkendt gourmet restaurant og brasserie har Skovbakken også en lang tradition for udlejning af selskabslokaler i Odense til alle lejligheder, f.eks. bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, barnedåb i Odense og meget mere. Hold festen i skønne festlokaler i Odense!

Lige siden restauranten åbnede i slutningen af 1800-tallet er den blevet brugt som selskabslokaler på Fyn, og f.eks. blev der førhen holdt mange vigtige begivenheder, jazzaftener og finere selskaber her.

Beliggenheden for disse selskabslokaler i Odense er ideel, idet at man kan finde dem midt i centrum, lige ved siden af Zoologisk Have. Det er derfor oplagt at besøge Zoo i forbindelse med en fest her, hvilket vil give den et unikt præg og dine gæster en god oplevelse.

Selskabslokaler i Odense med et personligt præg

Selskabslokaler Fyn med lokale leverandører - Restaurant Skovbakken

Selskabslokaler Fyn – Festen bliver uforglemmelig i de rette lokaler

Når man lejer selskabslokaler på Fyn hos Skovbakken er det en selvfølge, at vores menuer tilberedes af friske råvarer af den højeste kvalitet.

Vi sætter en stor ære i at lave et godt og unikt stykke håndværk, og kan lide at blive udfordret i køkkenet, så vi tager gerne imod specielle ønsker fra vores gæster.

Hvis du ønsker det kan vi stå for både valg af vin, borddækning, blomsterdekorationer, menusammensætning, osv. Mange af vores leverandører er lokale, så vi støtter i høj grad op om lokalområdet.

Vi vil gøre alt for at gøre din fest uforglemmelig, når du lejer dine selskabslokaler i Odense hos os.

Kontakt os i dag! med dine spørgsmål og ønsker.