Mad ud af huset

Mad ud af huset i Odense til bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller noget helt andet

En af årets store begivenheder står for døren. Det kan være et bryllup, en konfirmation, en barnedåb, en rund fødselsdag eller lignende. Der ligger meget planlægning bag at holde en fest, og derfor er der mange, der vælger løsningen med mad ud af huset til f.eks. barnedåb i Odense.

På den måde sparer man sig selv for meget arbejde, og for at skulle stå med det hele selv. De fleste af retterne i vores menuer egner sig til at være mad ud af huset i Odense, og de er tilpassede specielle lejligheder. Inspirationen til menuerne findes mange steder, blandt andet i det franske køkken.

Du kan også sammensætte din helt egen personlige menu, når du bestiller catering i Odense hos os. Samtidig kan vi hjælpe dig med at arrangere tjener- eller kokkeassistance.

En unik gourmetoplevelse med friske, lokale råvarer

Restaurant Skovbakken har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, og vi går meget op i at tilbyde vores gæster og kunder en unik gourmetoplevelse. Vi sætter stort fokus på høj kvalitet i vores arbejde.

Dette betyder også, at vi altid anvender de bedste og mest friske råvarer, og mange af de leverandører, vi benytter os af, er fra lokalområdet.

Noget andet vi går op i er hygiejne, og vi modtager topkarakterer ved hver fødevarekontrol, fordi vi mener, at det er en essentiel del af den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi er professionelle på alle planer, og du kan derfor trygt bestille mad ud af huset i Odense hos os.