Barnedåb Odense

Barnedåb i Odense et stenkast fra Zoo

Hvis I lige er blevet forældre, så skal der naturligvis holdes barnedåb i Odense.

Det er ikke altid så simpelt at finde det helt rigtige sted, hvor man kan fejre denne lykkelige begivenhed. Men hvis I skal holde barnedåb, så er Skovbakken et rigtigt godt valg.

Restaurantens lokaler er lyse og venlige, og har smukke stuklofter, og vi tilbyder forskellige menuer, der er specielt tilpasset vores gæsters behov. I dette tilfælde kan I nyde en lækker barnedåbs- brunch i Odense, og da Skovbakken ligger et stenkast fra Odense Zoo kan man passende slutte dagen her. Kan man forestille sig en bedre barnedåb i Odense?

Barnedåb i en historisk bygning midt i Odense

Man kan altså kombinere en dag i kirken, fantastiske omgivelser, god mad og en tur i Zoologisk have, når man holder barnedåb i Odense. Skovbakken er fra slutningen af 1800-tallet, og har længe haft tradition for at afholde diverse begivenheder som fester, musik- og jazzaftener.

Den blev ombygget til at være en efterligning af Vivex i København, og var et sted hvor de store musikere kom. Den oprindelige ejer, Christian Jensen, opdrættede dyr som fasaner, høns og duer i sin baghave, og hans interesse for dyr var meget stor.

På Store Bededag i 1930 åbnede han for første gang Odense Dyrehave, som Zoo dengang hed. Skovbakken er altså meget mere end en restaurant, den er en del af byens historiske arv, og I kan vælge at holde barnedåb i Odense her.

Kontakt os for yderligere information.