Mødelokaler Odense

Mødelokaler i Odense til morgen-, aften- eller heldagsmøder

Mødelokaler i Odense til heldagsmøder samt andre typer af møder

Mødelokaler Odense med den rette beliggenhed

Som firma kan man komme i den situation, at man får brug for at leje mødelokaler i Odense.

Det kan være, at der er for mange deltagere til at man kan være på kontoret, eller det kan være en speciel lejlighed, hvor partneren skal imponeres.

Måske skal man holde et heldagsmøde, og har brug for at der bliver taget sig af catering i denne forbindelse.

Under alle omstændigheder, så tilbyder vi lokaler, eller catering i Odense, både til morgen-, aften- og heldagsmøder. Her kan man i rolige omgivelser holde mødet, og man kan samtidig få alt leveret, f.eks. drikkevarer og en menu, der passer til arrangementet.

Når man lejer mødelokaler hos os får man almindeligt teknisk udstyr som overhead, lærred, flipover og trådløst netværk inkluderet i prisen. Desuden er der gratis parkering lige overfor restauranten.

Få lidt frisk luft, og besøg Zoo i pausen

Da Skovbakken ligger lige ved siden af Zoo kan man i forbindelse med leje af mødelokaler i Odense tilkøbe en rundvisning i zoologisk have.

Dette kan være et underholdene indslag, hvis man skal sidde mange timer i møde, og kan være med til at løfte stemningen en smule.

Restaurant Skovbakken er en historisk restaurant, hvis oprindelige ejer, Christian Jensen, grundlagde Odense Zoo, og det er derfor at der stadig den dag i dag er stærke bånd mellem de to.

For mere information om leje af mødelokaler i Odense kan du altid kontakte os eller ringe og spørge, også med specielle forespørgsler.