Forårsmenu 3

Skovbakkens
Forårsmenu 2023

 

Velkomstdrink:
1 gl. Mousserende vin

 

Stenbiderrogn
pom. Anna med groft salt – små salater – ramsløg emulsion – ny rødebede med bacon
Friskbagt brød af Ølandshvede

 

Farseret Kalkun ”Estragon”
pom. duchesse – sprøde fuglereder med grøntsager Printainiere – sprød purløg
Sauce Espagnole


Vanilje Panna Cotta
m. rabarbergarniture – rabarbergele/ sorbet – chokolade og søde urter

 

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

Kaffe,te

  

Natmad:

Fynboskinke med artiskok – friske salater – aspargessalat
Friskbagt brød

 

Kr. 858,00 pr. person
Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-

tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-

Forret/dessert bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad serveres 2 gange.

Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)

 

Efterårsmenu i Odense hos Restaurant Skovbakken!