Efterår/ vinter menu 3

 

Skovbakkens
Efterårsmenu 3

 

Velkomstdrink:
1 gl. Mousserende vin

 

Sprængt røget Lange med sesam
 i muslingeskum – dildolie – smørbrunet crouton – friteret porre.
Friskbagt brød på ølandshvede

  

Rosastegt Kalvefilet
med smørstegte rosenkål med estragon og grønkål – grønne skorzonerødder – pom. anna. Kalvesky

 

 Chokoladekage
med brombær og valnødder – chokoladepynt – orangeflødeis på marengsgrus.

 

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

 

Kaffe,te

 

Natmad:

Biksemad m. rødbeder – spejlæg og rugbrød

 

Kr. 785,00 pr. person
Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-

tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-

Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)

 

Efterårsmenu i Odense hos Restaurant Skovbakken!