MenuEfterårsmenu 1

1 gl. Cava med Kastanielikør

Rødtunge Marchand de Vins

m. vores sauce marchand de vin – hvidvin – chalotteløg – smør – persille
og urt. Hjemmebagt brød med maltsirup og kantareller.

Jordskokke Cappuccino

m. sprød toast. 

Oksemørbrad Wellington

med en trøffel/estragonfarsering i butterdej,
braiseret hovedsalat med tomat – kartoffelquiche.
Madeira sauce.

Orangeparfait Madame Butterfly

Orangeis, vaniljecreme med blommer i chartreuse
dobusbund – orangecoulis – chokolade og glacing.

 

Vine ad libitum u. middagen

Isvand på bordene

Kaffe, te

Mulighed for strække-ben pause i Zoo indenfor Zoo´s normale åbningstider. 

Natmad:

Kartoffel/porresuppe
m. ristet bacon og purløg samt friskbagt brød

 

Pris pr. kuvert 775,00 kr

Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement.

Tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,00.
Alle retter i menuen – bliver tallerkenanrettet.
Bindende antal 6 dage før

Restaurant Skovbakken - Gourmet restaurant i Odense

Sdr. Boulevard 314 5000 Odense C

66 12 11 77
mail@skov-bakken.dk

Kontakt & booking