Forårsmenu 1

Velkomstdrink:

1 gl. Mousserende vin

Koldrøget ørred fra Storebælt

melon – agurk – radiser – karse – rygeostcreme – rugbrødschips – grøn olie
Friskbagt brød

 

Stegt farseret Poussin

serveres med hane og trøffel – spinat en branche – friske ærter – grønne asparges – stegt porre – dagens kartoffel – glace af fjerkræ

 

Citrontærte

mandelsablet – citroncreme – marengs med citronolie – citrus is på skummemælk – mandelbagværk -flødeskum.

 

Husets vine ad libitum u. middagen
isvand

Kaffe,te

 Natmad:


Frikadeller

m. kold kartoffelsalat – årstidens friske salat – friskbagt brød

Baseret på et 7 timers arrangement – tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,- Bindende antal 6 dage før.