Vilkår og betingelser

Barnevogne

Kommer de små gæster kørende – beder vi jer kontakte vores personale – så barne/klapvogne ikke bringes igennem vores restaurant – men udenom og ind på vores terrasse.

Rygepolitik

Vi henviser gæster der skal ryge til vores terrasse – hvor vi har terrassevarmer og plaider til fri afbenyttelse i den kolde tid,da der er rygeforbud i selve restauranten.

Betalingsbetingelser

Netto Kontant – dankort/check på dagen

Mastercard/eurocard modtages ikke som betalingsmiddel til private selskaber.

Regninger kan sendes efter aftale.

Afbestillingsregler

I tilfælde af afbestilling, som foretages mindre end 2 måneder før planlagt startdato, beregner SKOVBAKKEN Restaurant,sig et afbestillingsgebyr (erstatning), svarende til 50 % af den bekræftede pris. Foretages afbestilling mindre end 7 dage før planlagt startdato, beregner huset sig et afbestillingsgebyr svarende til 75 % af den aftalte ydelse.

Afbestillling af indtil 10 % af det aftalte kan ske omkostningsfrit indtil 6 dage førend arrangementets startstidspunkt  – derefter faktureres afmeldte eller udeblevne deltagere til fuld pris. Ved afbestilling, som altid skal ske skriftligt,forstås annullering, reduktion, afkortning,omplacering og lignende væsentlige ændringer i henhold til det aftalte