Husk at vi også tilbyder brunch i Odense
Buffetforslag 1
Smørbagt Rødtunge
med svampe beurre blanc – friske urter.
Hjemmebagt brød
(anrettet på tallerken)
Fynbo Skinke
hertil serveres lun spinat souffle og sprød chips
Rosastegte Tykstegsfilet
med paprika – salat af piment og bagte rødløg. Skysauce
Varmrøget Unghane
hertil rodfrugter saison med smør og timian – sprød kartoffel.
Årstidens salater
Blomme panna cotta
m. friskpisket fløde
Friskbagt brød og smør
Buffetforslag 2
Pandestegt Sandart
med ærter bonne-femme – chips af sagogryn – spinatolie & sauce Bechamel.
Friskbagt brød på Ølandshvede
(anrettet på tallerken)
Lille Skaldyrssalat
med årstidens fisk og salater.
Pocheret æg Florentine
med sauce Hollandaise
Rosastegt Kalvefilet
med pom. a la creme – bagte løg – friske grøntsager saison.
Årstidens friske salater
Ostebord
vores favoritter m. druer – radiser – syltede nødder – figenkompot
Buffetforslag 3
Dampet Pighvar
med asparges og kørvel sauce Hollandaise
Friskbagt brød på Ølandshvede
(anrettet på tallerken)
Hane og Trøffel i butterdej
med frisee salat med olie/eddike og frisk kørvel.
Sprød Krokette
med årstidens svampe – fynbo skinke og dijon dressing.
Kildegårdens Okseryg
m. braiseret porre – lille quiche med bacon/tomat – friteres chips af sagogryn.
Tomat/Whiskysauce
Årstidens Friske salater
Ostebord
med frugt og oliven samt hjemmelavet
marmelade af citrusfrugter
Tarte au Citron
med flødeskum