Skovbakkens
Forårsmenu 2025
Forårsmenu 3
Velkomstdrink:
1 gl. Mousserende vin
Hestebjerg Skinke
spegeskinke – hertil røget jordskokker – isagurk med tørret eddike og sukker –
grillet spidskål og bacon emulsion.
Friskbagt brød
Sprængt andebryst Marchand de vin
serveres med fuglerede med små friske grøntsager i smør og persille –
Berner rösti med grønne løg – peberrodsskum
Sauce Marchand de vin
Rabarber Cremeux
lille kage med syltet rabarber med campari og grenadine – tørret rabarber – rabarbergele – luftig chokolade – rabarberis.
Husets vine ad libitum u. middagen
isvand
Kaffe,te
Kr. 865,00 pr. person
Ovennævnte arrangement er baseret på et 7 timers arrangement-
Tillæg for efterfølgende påbegyndt time kr. 1500,-
Forret/dessert bliver tallerkenanrettet – hovedret fra fad serveres 2 gange.
Mulighed for at strække-ben i zoo ½ time- indenfor normal åbningstid
(bindende antal 6 dage før)